Ik ben een beest!!!

Bestellen kan niet meer, lenen wel

Uitverkocht

De opbrengst

Leen de cd

 

Uitverkocht

In september 2007 is het allerlaatste cdeetje verkocht. Bestellen is daarom niet meer mogelijk. Maar geen nood! Je kunt nu je eigen beestachtige cd maken.

Op deze pagina kun je lezen wat er met de opbrengst is gebeurd. En verder vind je hier adressen waar je de cd kunt lenen.

 

De opbrengst

VTV Delft

Stichting Vrije Tijd en Vorming

Het leek mij een goed idee om de opbrengst van de cd-verkoop te schenken aan VTV Delft. Stichting VTV (Vrije Tijd en Vorming) verzorgt vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Zelf heb ik jaren gewerkt bij VTV Delft als begeleider van twee muziekgroepen.

€ 800,- voor het VTV Pinksterkamp!

Op 26 oktober 2004 is € 400,- overgemaakt naar Stichting VTV. Het geld is gebruikt voor een bezoek aan attractiepark Toverland tijdens het VTV Pinksterkamp in 2005.

Op 5 februari 2007 is er nog eens € 400,- overgemaakt naar het VTV. Van dit geld is er voor het kamp een prachtige disco-installatie gekocht (cd-speler en mengpaneel).

Het VTV Pinksterkamp

Het Pinksterkamp (een vakantiekamp voor mensen met een verstandelijke beperking) is een vrijwillig initiatief van een aantal medewerkers van VTV Delft. Van 2000 tot en met 2014 ben ik als begeleider mee geweest met dit geweldige spektakel.

Lees meer over Het Pinksterkamp.

Leen de cd

Je kunt de cd lenen op de volgende adressen: